Taxaties

Taxeren is meer dan alleen het bepalen van de waarde van een huis, kantoor of bedrijfshal. Bij beslissende momenten en bij cruciale momenten kan een taxatie een belangrijke rol spelen. Onze specialisten weten dat als geen ander.

Een taxatierapport kan onder meer nodig zijn bij:

  • Een aan- of verkoopbeslissing;
  • Een financieringsaanvraag;
  • Het bepalen van de herbouwwaarde in verband met verzekering;
  • Aangifte van successie bij erfenissen;
  • Waardebepaling in verband met echtscheiding;
  • Onteigening;
  • Het vaststellen van de huurwaarde.

Wij taxeren woningen en bedrijfsonroerendgoed en bieden u een scherp tarief. Dit wordt mede bepaald door de werkzaamheden, de waarde van het pand en de tijdsinvestering. 

Wilt u meer informatie over onze taxatieservice en onze tarieven? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie of het maken van een afspraak.


NWWI
Het NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en is geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
NWWI heeft als belangrijk doel heeft het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen inzicht in de totstandkoming van de getaxeerde waarde. Het draagt hierdoor bij aan het voorkomen van taxatiefraude.
Bij het NWWI worden de rapporten gevalideerd door uitsluitend goed opgeleide en ervaren taxateurs. Ook Bongers & Lemmers Makelaardij is aangesloten bij het NWWI.

Klik hier om een NWWI taxatie aan te vragen bij onze vestiging Nijmegen.
Klik hier om een NWWI taxatie aan te vragen bij onze vestiging Bemmel.

Bezwaar WOZ

Bent u van mening dat uw WOZ-waarde te hoog is? Wij maken gratis bezwaar voor u.

De WOZ-waarde wordt onder andere gebruikt als grondslag voor de: OZB belasting, Inkomstenbelasting, Waterschapsbelasting, Vennootschapsbelasting en Schenk- of Erfbelasting. Met het maken van bezwaar kunt u dus snel en gemakkelijk veel geld besparen!

Wij adviseren u om het bezwaar maken uit handen te geven. Dit bespaart u veel werk en daarnaast bent u verzekerd van een deskundige én professionele afhandeling van de procedure. Wij zijn u graag van dienst tezamen met Previcus vastgoed. Previcus vastgoed is gespecialiseerd in WOZ bezwaren en juridische dienstverlening. Vanwege de ruime ervaring in dit vakgebied zijn wij samen met Previcus vastgoed de aangewezen partij om uw WOZ waarde grondig te controleren en een succesvol bezwaarschrift in te dienen.

Waarom kunnen wij u deze dienst kosteloos aanbieden? Wanneer het door ons ingediende bezwaar op uw WOZ waarde gegrond wordt verklaard is de gemeente verplicht om verleende rechtsbijstandkosten die door een derde beroepsmatige partij worden gemaakt te vergoeden. Wordt het bezwaar ongegrond verklaard, dan is dat ons risico en zullen wij, als ook Previcus vastgoed, niets bij u in rekening brengen.

Wilt u ook geld besparen en gebruik maken van onze service? Het maken van het bezwaar dient binnen 6 weken na de dagtekening van uw beschikking te gebeuren.

Klik hier als u bezwaar wilt maken en vul het formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.