Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Papenstraat 17 in Bemmel 6681 DA

Papenstraat 17

6681 DA Bemmel
Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Omschrijving

Altijd al een keer zelf uw eigen vrijstaande woonhuis willen bouwen? Dan is dit uw kans!
Dit bouwkavel biedt de unieke mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren op een mooie rustige plek met veel privacy midden tussen vrijstaande woningen. De perceelgrootte van 837 m2 biedt veel mogelijkheden. U bent vrij om zelf binnen het bestemmingsplan uw eigen unieke bouwplan te ontwikkelen. Er is een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al een keer zelf uw eigen vrijstaande woonhuis willen bouwen? Dan is dit uw kans!
Dit bouwkavel biedt de unieke mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren op een mooie rustige plek met veel privacy midden tussen vrijstaande woningen. De perceelgrootte van 837 m2 biedt veel mogelijkheden. U bent vrij om zelf binnen het bestemmingsplan uw eigen unieke bouwplan te ontwikkelen. Er is een bouwplan aanwezig dat als voorbeeld kan dienen.

Op de bouwgrond staat nu een eenvoudige woning met enkel steensmuren uit 1947. Deze is verhuurd tot nieuwbouw plaatsvindt. De huuropbrengst bedraagt € 8.000,- per jaar.

De totale bouwkavel is ca. 837 m2 groot.

Locatie
De kavel ligt nabij het centrum van Bemmel. Alle voorzieningen, waaronder bushaltes, winkels en een basisschool liggen op loop- en fietsafstand. Fietsafstand naar station Elst is 6,3 km, naar Nijmegen Centrum is 8,5 km. Uitvalsweg naar de A15 is vlakbij.

Over Bemmel
Bemmel is de op één na grootste plaats in de gemeente Lingewaard. Het dorp heeft 12.000 inwoners en ligt aan de Waal tussen Nijmegen (op 9 km) en Arnhem (op 14 km). Er is een directe toegang tot de A15 en naar het kruispunt met de A50 en er is uitstekend openbaar vervoer. Het centrum heeft een ruime diversiteit aan winkels, cultureel centrum, grote theaterzaal, gemeentehuis en Kasteel Kinkelenburg. Bemmel is voorzien van meerdere peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, basisscholen en een middelbare school. Bemmel kent een bloeiend cultuur- en verenigingsleven en diverse sportgelegenheden.

Meer weten? Bent u op zoek naar een mooi, goed gelegen kavel om uw eigen vrijstaande woning op te bouwen? Deze kavel aan de Papenstraat 17 past dan precies binnen uw wensen. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen tel: 0880 555 666. We laten u de mogelijkheden van deze kavel dan graag zien.

BIJZONDERHEDEN
* In de huidige situatie bestaat er een huuropbrengst van € 8.000,- per jaar
* Centrale locatie nabij veel voorzieningen
* Bestemmingsplan Kom Bemmel, enkelbestemming wonen. Een kangoeroewoning behoort tot de mogelijkheden
* De koper heeft vrije keuze in architect en aannemer
Neem contact op met de makelaar voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 199.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 837 m² Kadasteroppervlakte 837 m² Kadastrale gegevens Gemeente Bemmel Sectie F Perceelnummer 2228 Oppervlakte 360 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Bemmel Sectie F Perceelnummer 2224 Oppervlakte 465 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Bemmel Sectie F Perceelnummer 2226 Oppervlakte 12 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.