Terug naar de resultaten
Te huur
Lieskes Wengs 3 in Leuth 6578 JK

Lieskes Wengs 3

6578 JK Leuth
Huurprijs € 1.050,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op zichtlocatie aan doorgaande weg gelegen goed onderhouden bedrijfsruimte bestaande uit een loods (300 m2) met kantoorruimtes (begane grond 75 m2 en eerste verdieping 87,5 m2). Het moderne bedrijfsgebouw bevindt zich op een praktische locatie: binnen vijftien autominuten bent u in het centrum van Nijmegen en in Duitsland. Het dorp Leuth ligt zeer nabij en beschikt over onder andere een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 163 m² In units vanaf 75 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op zichtlocatie aan doorgaande weg gelegen goed onderhouden bedrijfsruimte bestaande uit een loods (300 m2) met kantoorruimtes (begane grond 75 m2 en eerste verdieping 87,5 m2). Het moderne bedrijfsgebouw bevindt zich op een praktische locatie: binnen vijftien autominuten bent u in het centrum van Nijmegen en in Duitsland. Het dorp Leuth ligt zeer nabij en beschikt over onder andere een tankstation, supermarkt en restaurants. De kantoorruimtes zijn naast het gebruik als kantoor onder andere ook geschikt voor gebruik als (para)medische praktijk, maatschappelijke dienstverlening of showroom.

Bouwjaar: 2005
Bruto vloeroppervlakte loods: circa 200 m2
Bruto vloeroppervlakte kantoren: circa 162,5 m2 (begane grond 75 m2 en eerste verdieping 87,5 m2)

INDELING BEDRIJFSHAL
Hal (15 x 20 m) voorzien van overheaddeur, lichtstraat (daglicht), TL-verlichting, brandhaspel(s), multifunctionele vloer en heather(s).

INDELING KANTOORRUIMTES
Begane grond (75 m2): entree, royale hal met meterkast, trapopgang naar eerste verdieping, garderobe en toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein, kantoorruimte (circa 50 m2).
Eerste verdieping (87,5 m2): twee kantoorruimtes (respectievelijk circa 27 m2 en 45 m2) waarvan één met pantry. 
Algemeen: alle kantoorruimtes zijn voorzien van airconditioning, systeemplafonds met lichtarmaturen, kabelgoten, tapijt, centrale verwarming en draai-kiep ramen.

BIJZONDERHEDEN
* Ideaal als beleggingsobject en/of deels om zelf te gebruiken. De loods is reeds verhuurd en de kantoorruimtes zijn te huur. 
* Bestemming: bedrijventerrein (bestemmingsplan Bedrijventerreinen Ubbergen, vastgesteld d.d. 27-06-2013)
* Geheel bestraat buitenterrein dat is omheind door een stalen hekwerk met schuifpoort (gezamenlijk met Lieskes Wengs 3a en 3b).

CONDITIES IN GEVAL VAN VERHUUR KANTOORRUIMTE:
* Huurprijs € 950,- per maand exclusief BTW.
* Deelhuur is bespreekbaar; begane grond € 500,- exclusief BTW, eerste verdieping € 650,- exclusief BTW.
* Onderverhuur is in overleg onder voorwaarden toegestaan
* Huurconditie: maandelijks bij vooruitbetaling
* De huurovereenkomst zal gebaseerd worden op het model voor kantoor en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) per 30 januari 2015
* Waarborgsom: 3 maanden
* Huurverhoging: op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.050,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 163 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 75 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
163 m²
In units vanaf
75 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.